2013. július 21., vasárnap

S2E4: B STORY - Back Then






Ezt a számot az előző bejegyzésben említett Julian Smith készítette. Ezt azért kell külön megemlítenem, mert csak így derül ki, hogy ő töltötte fel Youtube-ra. Különben fogalmam sincs, hogy a "B Story - Back Then" most egy dupla cím akar lenni, vagy az egyik a banda név?  Fél éve nem tett fel videót, valószínűleg azért, mert erre készült. Rizikós egy nagyobb munkafolyamat miatt kevesebb videót feltölteni, és ez meg is látszik a megcsappant nézőszámon. Míg Smith legnézettebb videója 17 millió néző felett jár, ez a videó csupán közel 270 ezer nézőt kapart össze. Julian megszokottan humoros stílusához képest ez a produkció sokkal komorabb hangvételű. A féléves hatásszünet arra volt jó, hogy a videó-fogyasztó társadalom egy nagyobb része elfeledje őt, és újra felépíthesse magát egy teljesen új imázzsal.

Főhősünk még 26 évesen is arra a csajra gondol az esti lefekvésnél, akit a gimiben nem mert megszólítani. Emiatt nem bír nyugodni és felkel az ágyból, hogy behuppanjon a hűtőszekrényébe, ami nem mellékesen egy időgép. Felröppen a szerkezet a levegőbe, majd átszeli az űrt, eközben pedig láthatjuk őt fiatalon a gimiben, amint megtetszik neki a lány. Egyik nap lehetősége nyílik megismerkedni vele közelebbről is, mert valami gebasz van a csaj bicójával és ő megjavítja neki. Azt hiszem itt szeret bele véglegesen, mert a kis borítékban lévő narancsfény ennek kell, hogy legyen a szimbóluma. Ezek után az érettségi osztón nem mer oda menni hozzá azzal, hogy: Szia emlékszel rám? Én lettem full olajos a szar bicilkid miatt... vagy valami hasonló. De mindegy is, mert a lány kirepül a fészekből és biztos messze utazik, mert nagyon integet a kocsiból. A srác csak szomorkodik ezután, de szerencsére megérkezik a jövőbeli énje a hűtővel egyenesen a kertjükbe.  A huszas srác bekötözött szemmel odavezeti a csajhoz 10 évvel fiatalabb énjét és egy virágot nyom a kezébe, majd leszedi szeméről a zoknit és távozik. A lány kinéz az ablakon és egymásra nevetnek.
Ezek után a huszas srác visszamegy a jelenébe és kiszáll a hűtőből. A hálószobájából kiszűrődik a narancsfény, úgyhogy az a gyanúm, hogy ott várja a szerelme.

Tanulság: szólítsd meg a lányt aki tetszik neked és nem kell majd az esti alvás helyett egy hűtőben fagyoskodnod.

Fordítás erről erre:

B Sztori - Milyen Volt Akkor


mutass egy másik képet
megpróbálom látni
mi történt velünk bébi
nem megy felidézni

megértem, hogy aggódtál
ez nem az az érzés
de nem adom fel
nem adom fel
megpróbálom látni

nem akarom sajnálni
nem fogom feladni
csak emlékezni akarok milyen volt akkor
veled tartok az úton, bármerre visz is
csak emlékezni akarok milyen volt akkor

megértem, hogy aggódtál
ez nem az az érzés
de nem adom fel
megpróbálom
nem adom fel
megpróbálom
nem adom fel
megpróbálom
látni
látni
látni

nem akarom sajnálni
nem fogom feladni
csak emlékezni akarok milyen volt akkor
veled tartok az úton,bármerre visz is
csak emlékezni akarok milyen volt akkor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése